Viikkokooste: viikko 48

Huh huh! Olipahan taas viikko. Muussa kuin juoksuelämässä (kyllä, sellaistakin on :D) tapahtui urakalla kivoja juttuja, joten huomio keskittyi aika lailla niihin. Lisäksi kävin torstaina hierojalla, joka teki semmoiset käsittelyt pohkeille ja sivureisille, että pariin päivään oli turha haaveilla juoksusta :D Onneksi juoksu on siitä armollinen laji, että vaikka vähän jäisi väliin, niin ei varsinaisesti missaa mitään kriittistä. Sen kun vaan pukee uudelleen popot jalkaan ja lähtee :)

Viikko 48 jäi siis juoksujen osalta todella olemattomaksi. No okei, kaiken liikunnan, näköjään :D Tarkoitus oli olla viimeinen C25k -viikko, johon kuuluisi 3 ohjelmaan kuuluvaa juoksua, ja sitten lisäksi vielä testijuoksu viidelle kilsalle. Ei sellainen, että pitää rempoa se mahdollisimman lyhyeen aikaan, vaan enemmänkin sellainen testi, että missä ajassa se menisi suhteellisen mukavasti ja huomaamattomasti. Tietysti tuo ensinmainittu rempomisaika kiinnostaisi enemmän, mutta koen edelleen olevani niin alussa ja vasta selviämässä vaivoista, etten uskalla rempoa :D Noh. Yhden C25k -juoksun sain tehtyä ja siihen se sitten jäikin :D Eli loput juoksut jäi tälle viikolle, vaikka suhteellisen hapokasta menoa se tulee nytkin olemaan. Yritän parhaani mukaan tunkea juoksuja sinne mukaan, katsotaan kuinka käy!

Vkon 48 varsinaiset liikunnat:

  • Maanantai: 0:39 h kävelyä, 3,58 km
  • Tiistai: C25k vkon 9 juoksu 1/3, 37:02 min, 4,14 km
  • Keskiviikko: lepopäivä (suunniteltu)
  • Torstai: lepopäivä (hieronta)
  • Perjantai: lepopäivä (koska hierontakipu :D)
  • Lauantai: 1:01 h kävelyä, 5,01 km
  • Sunnuntai: lepopäivä (koska eilinen humppailu…)

Liikunnat jäivät siis vähän päälle pariin tuntiin ja kilsoja kertyi juoksuna/kävelynä 12,8 km. Ei tuolla ehkä ihan juoksukuntoa ylläpidetä ja Polarkin huutaa aliharjoittelua :D Mutta jos nyt jotain vikaakin, niin myöskin jotain positiivista: sykealuetaulukko viime viikolta on hieno, koska 1 ja 2 -tason eli peruskestävyysharjoittelun sykkeillä on menty se tasan 80 % viikon liikunnoista :D Sikäli mikäli tuo ykköstaso nyt siihen lasketaan..

Viime viikko oli myös Instagram-wise to-del-la hiljainen, nimittäin puhelimeni päätti ihan yhtäkkiä yllättäen sanoa itsensä aika lailla irti lopettamalla latautumisen! Maanantaiaamuna heräsin siihen, että puhelin oli koko yön aikana ladannut itseään vain 68 %:iin (jep, tiedän, ettei niitä pitäisi ladata kokonaisia öitä – seuraavan kanssa osaan toimia toisin). Seuraavina aamuina latausprosentti oli aina n. 10 yksikköä vähemmän kuin edellisenä aamuna. Sinällään onni onnettomuudessa, että tämä tapahtui juuri Black Friday -viikolla, joten sain sentään uuden luurin alennuksesta.

Sellainen viikko tällä kertaa! Tänään olisi tarkoitus päästä taas vähän juoksentelemaan. Siellä saa tällä hetkellä käyttää ihan nastureita, mikä on hauskaa vaihtelua. Pakkastakin pitäisi olla suhteellisen hillitysti, mikä on ihan hyvä, koska en ole vielä saanut kudottua juoksuhamettani aka takapuolenlämmittäjää loppuun :D Jotkin talvijuoksutrikootkin voisi olla ihan tervehenkistä hankkia, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. On se mennyt ihan semisujuvasti kaksillakin trikoilla, jos on tarve vaatinut :D

Hyvää ensimmäistä joulukuista viikon alkua kaikille! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s